De nieuwe kerstcollectie 2024-2025 van Buromac is er!

Sep 5

We zijn verheugd om u onze nieuwe kerstcollectie te presenteren! Dit jaar blinken onze kerst- en nieuwjaarskaarten opnieuw uit in originaliteit en hoogwaardige afwerking. Elke kaart is met zorg vervaardigd en beschikt over verfijnde details zoals foliedruk, vernis of (laser)uitkap.

Daarnaast hebben we voor 2025 een reeks praktische en stijlvolle bureaukalenders ontworpen. Dankzij het logo en de naam van uw klant op de steun van de kalender blijft de publiciteit het hele jaar door zichtbaar. 

Nieuw in ons assortiment zijn onze trendy kerstkaarten met ‘special effects’ dankzij structuur in de vernis, kerstkaarten met een uitkap in een originele vorm en feestelijke kerst- en nieuwjaarskaarten met glanseffect.

Bij alle kaarten worden gratis zelfklevende enveloppen geleverd. Tegen een geringe meerprijs kunt u ook gekleurde enveloppen verkrijgen.

Uw klanten kunnen ook dit jaar het goede doel steunen.  We bieden kaarten aan ten voordele van Artsen Zonder Grenzen en Make-A-Wish. Per verkochte kaart voor het goede doel wordt € 0,20 overgemaakt aan de gekozen organisatie.